Telefonische aanmelding

Heeft u een verwijzing gekregen en wilt u een afspraak maken voor een eerste gesprek? U kunt zelf telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het nummer is: 06-40714073. Als u de voicemail inspreekt, wordt u zo snel mogelijk terug gebeld (meestal op de dag zelf, in enkele gevallen de dag erop). Het e-mail adres van de praktijk is niet geschikt om u aan te melden, omdat deze niet extra is beveiligd!

De telefonische aanmelding wordt gedaan door Jonette Vochteloo. Zij zal kort naar uw klacht, eventueel eerdere behandeling en naar praktische informatie vragen. Als duidelijk is dat de verwijzing niet passend is, bijvoorbeeld omdat de klachten te licht zijn (de regels hiervoor liggen vast) of juist om een specifieke expertise vragen, dan zal worden terug verwezen naar de huisarts en/of zo mogelijk een alternatief adres worden geboden.

Zij zoekt  in een kort telefonisch gesprek verder samen met u uit of zij zelf de behandeling gaat uitvoeren of dat de behandeling  – al dan niet in samenwerking – zal worden uitgevoerd door een van de collega’s.  Dat hangt af van de aard van het probleem en wie hier het best in thuis is, en natuurlijk de wachttijd en eigen wensen.

U moet zich na de telefonische aanmelding inschrijven bij 1np, een landelijk netwerk van 600 hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. Hoe dat in zijn werk gaat zal u tijdens het telefoongesprek worden uitgelegd.

Soms kan er op korte termijn een afspraak worden gemaakt, maar meestal is er een wachttijd.